Welkom

Welkom op de website van Albema-Robema B.V. Wij zijn al een halve eeuw de specialist in bevestigingsmaterialen. U kent ons wellicht van de markante zilvergrijze vrachtauto’s op uw industrieterrein en van onze draadstangen, bouten en RVS schroeven. Wij hebben vestigingen in Helmond, Hengelo en het Roemeense Medias. Van daaruit leveren wij een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen.

Niet alleen de productkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door een uitgebalanceerd pakket van logistieke diensten streven wij in samenwerking met onze klanten voortdurend naar synergie en wederzijdse voordelen.

In haar 50-jarig bestaan heeft Albema-Robema B.V. trends gezet op het gebied van dienstverlening en logistieke innovatie. Wij blijven de lat voor onszelf altijd hoger leggen en streven voortdurend naar verdere verbetering van de kwaliteit van ons assortiment en onze dienstverlening.

Kijk gerust eens rond op onze site om een indruk te krijgen van ons uitgebreide productassortiment en de manieren waarop wij u op logistiek gebied kunnen ondersteunen.