Albema-Robema B.V.

Welkom op de website van Albema-Robema B.V. Wij zijn al 45 jaar de specialist in bevestigingsmaterialen. U kent ons wellicht van de markante zilvergrijze vrachtauto’s op uw industrieterrein en van onze draadstangen, bouten en RVS schroeven. Wij leveren vanuit onze vestigingen in Helmond, Hengelo en het Roemeense Medias een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen en aanverwante artikelen.

Niet alleen de productkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door een uitgebalanceerd pakket van logistieke diensten streven wij in samenwerking met onze klanten voortdurend naar synergie en wederzijdse voordelen.

In haar 45-jarig bestaan heeft Albema-Robema B.V. trends gezet op het gebied van dienstverlening en logistieke innovatie. Wij blijven de lat voor onszelf altijd hoger leggen en streven voortdurend naar verdere verbetering van de kwaliteit van ons assortiment en onze dienstverlening.

Kijk gerust eens rond op onze site om een indruk te krijgen van ons uitgebreide productassortiment en de manieren waarop wij u op logistiek gebied kunnen ondersteunen.

 • #

  Geschiedenis

  Klik hier voor een greep uit de ontwikkelingen die Albema-Robema B.V. hebben gemaakt tot de betrouwbare partner die zij nu is.

 • #

  Producten

  Met ongeveer 65.000 artikelen kunnen wij in al uw bevestigingsbehoeften voorzien. Klik hier voor een blik in ons uitgebreide assortiment.

 • #

  Two-bin systeem

  Een ongestoorde productie, minimalisatie van logistieke, administratieve en voorraadkosten. Klik hier voor de positieve effecten van een two-bin systeem.

Albema-Robema B.V.
Hoofdvestiging
Vossenbeemd 112A
5705 CL Helmond
T 0492-539775
F 0492-528115