Rvs schroeven

Via de webshop van deze website kunt u rvs schroeven bestellen in de exacte hoeveelheden die u wenst. Bij Albema Robema kunt u rekenen op een flexibele en betrouwbare afhandeling van uw bestelling. Wij maken gebruik van een eigen wagenpark wat betekent dat we de aanvoerlijnen heel kort kunnen houden. Dat heeft voor u rechtstreeks voordelen tot gevolg. We zijn gevestigd op drie strategisch gekozen locaties in Nederland van waaruit we de bestellingen uitleveren. In samenwerking met onze klanten streven we continu naar synergie en innovatie.

Het is om het even of u rvs schroeven, bouten of moeren wilt bestellen. U heeft te allen tijden de garantie dat de bestelling op de juiste plek, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid aankomt zonder dat daarvoor extra kosten moeten worden betaald. Afhankelijk van uw situatie wordt gekozen voor een bepaalde leveringsmethode. Hierbij spelen de samenstelling en de complexiteit van de bestelling een rol maar ook de spreiding wat betreft tijd en plaats.

Deze website laat u een uiteenzetting zien van de mogelijkheden die we te bieden hebben. Voor vragen of opmerkingen over rvs schroeven of aanverwante producten kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0492-539775.


Bekijk ons assortiment om alle mogelijkheden te zien. U kan meer informatie aanvragen door middel van ons webformulier. Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant.

  • Geschiedenis
  • Producten
  • Two-bin systeem
Albema-Robema B.V.
Hoofdvestiging
Vossenbeemd 112A
5705 CL Helmond
T 0492-539775
F 0492-528115