Draadstangen

Bij Albema Robema kunnen we een groot assortiment draadstangen leveren aan eindverbruikers van bevestigingsmaterialen in alle branches. Met onze hulp kunt u besparen op kosten voor transport, administratie en logistiek. We hebben drie verschillende vestigingen in Nederland, die op strategische plaatsen verspreid over het land liggen. De afgelopen jaren hebben we enkele kernwaarden aan ons dienstenpakket toegevoegd. Eén van die waarden is de integratie van branchevreemde artikelen. We worden beschouwd als een betrouwbare en flexibele partner en dat beeld maken we iedere dag opnieuw waar richting onze klanten.

Ons assortiment bestaat uit 65.000 verschillende artikelen die worden geleverd door ons enthousiaste team van medewerkers. Zij kunnen u van dienst zijn in het beantwoorden van iedere denkbare vraag over bevestigingsmateriaal zoals draadstangen of artikelen die daaraan zijn gerelateerd. We werken met een vast contactpersoon voor iedere klant die altijd perfect op de hoogte is van de specifieke wensen van een klant.

In onze leveringsmethoden zijn alle combinaties mogelijk. Voor een overzicht van alle artikelen raden we u aan eens in onze online catalogus te kijken. Voor vragen of opmerkingen over draadstangen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0492-539775.


Bekijk ons assortiment om alle mogelijkheden te zien. U kan meer informatie aanvragen door middel van ons webformulier. Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant.

  • Geschiedenis
  • Producten
  • Two-bin systeem
Albema-Robema B.V.
Hoofdvestiging
Vossenbeemd 112A
5705 CL Helmond
T 0492-539775
F 0492-528115