Boutjes

Bevestigingsmaterialen zoals boutjes, schroeven, moeren en draadstangen kunt u via de webshop op deze website bestellen. Albema Robema beschikt over een assortiment dat bestaat uit ongeveer 65.000 verschillende artikelen. Bovendien zijn wij de aangewezen leverancier voor specials en tekeningdelen. Standaard artikelen zijn uit voorraad beschikbaar. Op het moment dat u onze hulp inschakelt, krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen zodat deze contactpersoon precies weet waarnaar uw voorkeuren uitgaan.

In het samenstellen van ons aanbod letten we er op dat we enkel kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden. We maken gebruik van ons eigen distributienetwerk en opereren vanuit drie strategische locaties in Nederland. Op deze manier blijven de aanvoerlijnen kort en dat heeft voor u meerdere voordelen tot gevolg. Afhankelijk van de situatie, wordt voor uw boutjes en overige bevestigingsmaterialen een specifieke leveringsmethode gekozen.

Wij staan bekend als een flexibele en betrouwbare partner. Deze website geeft u een indruk van de mogelijkheden die we u te bieden hebben. Door te bellen naar 0492-539775 kunt u ons om aanvullende informatie vragen over de door u gewenste boutjes en aanverwante artikelen.


Bekijk ons assortiment om alle mogelijkheden te zien. U kan meer informatie aanvragen door middel van ons webformulier. Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant.

  • Geschiedenis
  • Producten
  • Two-bin systeem
Albema-Robema B.V.
Hoofdvestiging
Vossenbeemd 112A
5705 CL Helmond
T 0492-539775
F 0492-528115